FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Slab trouble

 
Post new topic   Reply to topic    blastcode.com Forum Index -> BlastCode
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sventhors



Joined: 21 Apr 2008
Posts: 1

PostPosted: Mon Apr 21, 2008 12:27 am    Post subject: Slab trouble Reply with quote

I have the trial version and I am having trouble getting the slab tab to show in maya or getting the slab attribute tab(working).

When I click create slap. It only creates an invisible slab and nothing happens. In the outliner it only shows a object. I have applied texture and nothing. The object is lock.

I have look at several tutorials and nothing work and getting the same result.

I have tried reinstalling the blastcode and no luck.

I will be happy to make a video to show what I am doing wrong. If necessary.

Any suggestions would be great.

Take Care...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    blastcode.com Forum Index -> BlastCode All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Blast Code, Inc. (c) Copyright 2006
Terms of Use | Privacy Statement